Jensen’s Bøfhus 4/10

Betygsmotivering:

De flesta rätterna i Jensens lunchmeny var en besvikelse. betyget hade kunnat vara lägre om det inte hade varit fin inredning, bra priser och stor effektivitet från både kök och servis.

Inredning

Färgerna på Bøfhus är varma och inbjudande och både stolar och soffar är bekväma.

Mat

Eftersom vi var flera i sällskapet fick jag möjlighet att pröva flera av Jensens lunchrätter.

Till förrätt valde vi att dela på en snackkorg som innehöll bl.a. kycklingvingar, mozzarellasticks och lökringar. Det var en trevlig och social rätt där allt smakade bra.

Tyvärr kunde inte de flesta av huvudrätterna vara lika glädjande. Visserligen är en biff på 250g för 139kr otroligt billig men den var också otroligt seg och innehöll mycket senor. Tillbehören som var whiskysås och råstekt potatis smakade bra men det skulle inte skada med lite mer whiskysmak i en whiskysås.

Jag tycker att Jensens Bygg-Själv Burger som innebär att man får skapa sin egen burgare med massa olika tillbehör att välja mellan är en kul ide och tillbehören smakade helt ok men köttet var oförlåtligt torrt.

Dock var Jensen’s Ribs raka motsatsen mot tidigare rätter, Möra och saftiga med kraftig smak som kompletterades mycket bra av Barbecuesåsen, coleslawen och de krispiga pommes fritesen.

Service

När vi kom fram till Jensens gick kön ut utanför restaurangen. Och det var en helt vanlig vardag vid den tid då lunchrusningen brukar vara över. Jag var riktigt förvånad. Ändå lyckades servisen ge oss ett bord relativt snabbt. Och kön fortsatte växa en lång tid. Att Jensen’s är så populärt ledde till att servisen bemötte oss ganska stressigt och opersonligt. Jag förstod att både servis och kök hade fullt upp eftersom restaurangen var överfull, men maten kom i god tid.

Då var första recensionen klar. Jag hoppas att jag inte retat upp allt för många Bøfhusfans.

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Men alltså, det allra bästa med jensen's är ju glassbuffén!! :P

Chokladfondanten är också riktigt god^^

2011-03-10 @ 23:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0